Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На шляхопроводі на вулиці Теліги збільшать кількість смуг руху

05 липня 2018 року, 10:01

На шляхопроводі на перетині вулиць Теліги та Кирилівської за рахунок конструктивних змін кількість смуг руху збільшується із 4 до 6. Про це під час інспектування ходу ремонту повідомив заступник голови КМДА Дмитро Давтян. Роботи, за його словами, планують закінчити до осені.

Як зазначив Дмитро Давтян, планується здійснити ремонт мостового полотна із заміною гідроізоляції та влаштуванням двошарового асфальтобетонного покриття на проїжджій частині та тротуарах. Також відремонтують балки прогонових будов та замінять на оцинковану бар’єрну огорожу на шляхопроводі та на підходах. Окрім того, перильну огорожу на шляхопроводі замінять на оцинковану.

На початок місяця, зазначив заступник голови КМДА, виконані роботи із ремонту проїжджої частини шляхопроводу до осі проїзду (половина шляхопроводу у напрямку ст. метро «Почайна»). Наразі тривають роботи у протилежному напрямку.

«Я люблю кермувати, бачу, що у місті багато заторів, але це гарячий час для ремонтників, йде багато робіт на різних вулицях, і я вірю, що водії з розумінням ставляться до цього, адже згодом матимемо нові дорожні полотна, нове, більш якісне освітлення, нові велосипедні доріжки. Це ті зміни, які справді потрібні Києву, які роблять життя і перебування у місті більш комфортним», – підсумував Дмитро Давтян.

Нагадаємо, що зараз ремонтні роботи тривають на Ярославовому Валу, вулицях Заболотного, Алма-Атинській, сім’ї Кульженків, проспекті Палладіна, низці шляхопроводів і транспортних розв’язок. Більшість із них планують здати до осені цього року.

Інспектування ходу ремонтних робіт на вулиці Теліги

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]