Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Сирецько-Печерській лінії метрополітену знято обмеження швидкості руху поїздів

14 липня 2016 року, 10:22

Потяги столичного метро, що курсують Сирецько-Печерською лінією, будуть рухатись швидше: після успішного завершення робіт з укріплення ґрунтів ще на одній з ділянок лінії було знято обмеження швидкості руху поїздів. Про це повідомляє КП «Київський метрополітен».

Повідомляється, що у столичному метрополітені  тривають роботи з хімічного закріплення ґрунтів. Однією з найскладніших ділянок  через специфіку рельєфу та перенасичення підземними водами є відрізок між станціями метро «Видубичі» та «Харківська».

За даними столичного метрополітену, у другому кварталі поточного року з метою ліквідації просадок ґрунту було обладнано 2280 свердловин. Вартість робіт склала 38,7 млн грн. Після проведення робіт та підтвердження стабілізації стану споруд були відмінені довгострокові обмеження швидкості руху поїздів на відрізку від станції метро «Видубичі» до станції «Славутич».

Наразі завершено укріплення ґрунту між станціями метро «Осокорки» та «Позняки», а також розпочато роботи на ділянці між станціями «Позняки» та «Харківська».

Оновлений графік руху поїздів столичного метрополітену вже опубліковано на сайті КП «Київський метрополітен».  

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]