Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Під час ремонту на Південному мосту збережуть рух у три смуги

14 липня 2016 року, 10:44

Враховуючи зміну алгоритму капітального ремонту Південного мосту, у дорожників з’явилась можливість збереження повноцінного руху автотранспорту по трьом смугам під час проведення ремонтних робіт. Про це повідомляє Комунальна корпорація  «Київавтодор».

У підприємстві зазначають, що для мінімізації незручностей для водіїв під час проведення ремонтних робіт на мосту, було прийнято рішення про нанесення тимчасової дорожньої розмітки жовтого кольору. Завдяки тимчасовій розмітці буде збережено повноцінний рух автотранспорту по трьом смугам і, як наслідок, знижено вірогідність виникнення заторів.

Роботи з капітального ремонту Південного мосту тривають. За даними КК «Київавтодор», наразі проводяться роботи з влаштування нового перильного огородження та технічного тротуару на верхній частині мосту зі сторони метрополітену.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]