Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Співочому полі 17 серпня відкриється виставка квітів «Чарівний український міф»

31 липня 2018 року, 17:01

На Співочому полі 17 серпня відкриється щорічна виставка квітів «Чарівний український міф» до Дня Незалежності України. Про це повідомили у КП «Київзеленбуд».

«Київзеленбуд» запрошує поринути у містичний та загадковий світ духів міфічного природного царства, у яких вірили наші пращури, і якими їх побачили наші дизайнери. Праукраїнська міфологія надзвичайно багата. Ми виокремили частину легенд, що розповідають про духів природи. Адже саме від них залежить зміна пір року і погода, це вони панують у водному царстві, зривають вітри і дарують прохолоду дощу в літню спеку, хто як не вони захищають урожай та піклуються про ліс. Такими силами наділили їх наші прабатьки», – розповідає в. о. генерального директора КО «Київзеленбуд» Наталія Бєлоусова.

Знайомство із міфічними істотами прадавньої України проходитиме в одному із event-парків столиці – Співочому полі Печерського ландшафтного парку.

«Цьогоріч ми пропонуємо відвідувачам не просто насолодитися квітковими композиціями, зробивши сотні яскравих фото біля них, ми також підготували дещо нове для гостей. Трохи розкрию таємницю: гості зможуть поринути у світ казок та легенд у віар-кімнатах, а квести, спеціально розроблені до свят, проведуть гостей міфологічними стежками та ознайомлять з усіма загадками Праукраїни», – зазначає керівник компанії-оператора Співочого поля «Grand Event» Денис Погорєлко.

У головному event-парку цього літа на киян та гостей столиці чекатимуть:

  • найдовша всесезонна тюбінг-гірка у 70 м для дітей та дорослих;
  • святкові тематичні заходи;
  • дитячий парк атракціонів;
  • лялькові театри;
  • мотузковий парк;
  • кінотеатр під відкритим небом;
  • ярмарок хендмейду;
  • пікніки.

Виставка працюватиме із 9:00 до 21:00 без вихідних. Адреса проведення виставки: вул. Лаврська, 33.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]