Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На станції метро «Майдан Незалежності» завершено капітальний ремонт усіх чотирьох ескалаторів

18 серпня 2021 року, 10:09

На станції метро «Майдан Незалежності» завершено капітальний ремонт усіх чотирьох ескалаторів. Про це інформує КП «Київський метрополітен».

У рамках ремонту замінили підшипники у двигунах та вхідних редукторах валів, тягові ланцюги, настил східців, підсхідців і гребенів, бігунки та виконали інші роботи. Вартість робіт склала майже 60 мільйонів гривень. Ескалатори підземки – це дороговартісні механізми, які потребують дбайливого ставлення та ретельних, періодичних капітальних ремонтів.

Також нагадаємо, що наразі триває почерговий капітальний ремонт усіх 4 ескалаторів на станції «Лук’янівська».

 Загалом у столичному метрополітені працює 122 ескалатори. Капітальний ремонт обладнання проводять кожні 100-150 тисяч кілометрів пробігу або ж кожні 10-11 років залежно від типу обладнання.

«Київський метрополітен» закликає пасажирів дотримуватися правил поведінки на ескалаторах. Зокрема, не заступати за обмежувальну лінію, притримувати поли довгого одягу та триматися за поручень.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]