Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві оголосили три мистецьких конкурси до святкування Нового року

18 серпня 2021 року, 10:00

Департамент культури КМДА оголосив три мистецьких конкурси на кращі культурно-мистецькі проєкти з організації та проведення новорічних і різдвяних свят. Про це повідомила директорка Департаменту культури Яна Барінова.

«Проведення цих конкурсів дасть старт підготовці до проведення передноворічних заходів у столиці. Ми чекаємо на цілісні концепції із врахуванням інклюзії та забезпеченням безбар’єрності. Крім того, проєкти мають бути розраховані на масову аудиторію та враховувати потреби всіх соціальних і вікових груп населення», – розповіла Яна Барінова.

За її словами, надання фінансової підтримки з бюджету Києва передбачається для реалізації заходів на таких локаціях: 

  • Софійській площі, Володимирському проїзді (на відрізку від Михайлівської площі до перетину з вулицею Алли Тарасової), на території Центрального парку культури і відпочинку м. Києва (Маріїнський парк, естрада Міського саду) – граничний обсяг витрат із бюджету м. Києва 2 млн 200 тис. грн. Детальніше: https://cutt.ly/ZQVoPoJ
  • Контрактовій площі –  граничний обсяг витрат з бюджету м. Києва 569 тис. грн. Детальніше: https://cutt.ly/mQBCK3j
  • території Центрального парку культури і відпочинку м. Києва (територія біля Арки Дружби народів)  –  граничний обсяг витрат з бюджету м. Києва 569 тис. грн. Детальніше: https://cutt.ly/XQViCOx.

Заяви про участь у мистецькому конкурсі потрібно подати за встановленою формою: https://cutt.ly/eQVyhbJ 

Конкурсні пропозиції на участь у мистецькому конкурсі приймають у друкованому вигляді (у двох примірниках) до 15:30 14 вересня 2021 року за адресою: 01024, м. Київ, б-р Т. Шевченка, 3, Департамент культури КМДА, відділ мистецтв та культурно-освітніх закладів, каб. № 308, контактні телефони: (044)279-62-92, (066)153-93-80.

Переможців мистецьких конкурсів буде визначено на засіданні Художньої ради з питань розгляду культурно-мистецьких проєктів при Департаменті культури, яке планується у період з 16 до 24 вересня 2021 року. Про точну дату учасникам конкурсу повідомлять додатково.

 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]