Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На території Броварського лісництва для киян оновили зону відпочинку «Придорожня»

14 липня 2017 року, 14:25

На території Броварського лісництва оновили зону відпочинку «Придорожня». За три тижні працівники Дарницького лісопаркового господарства встановили тут альтанки, комплекти лісопаркових меблів, сміттєві баки, облаштували місце для розведення багаття, заготовили дрова, встановили протипожежний аншлаг. Зону відпочинку проінспектував генеральний директор КО «Київзеленбуд» Михайло Наконечний. Координаты зони відпочинку GPS: 50.488893, 30.726422.

Загалом сьогодні у столиці облаштовано 38 зон відпочинку. Вони оснащені необхідним інвентарем, огороджені мінералізованими смугами, щоб убезпечити ділянку від розповсюдження пожежі.

«Ми розуміємо, що цієї кількості місць відпочинку замало, тому постійно удосконалюємо благоустрій території та інфраструктуру. Уже цього року встановили кам’яні мангали та дерев’яні художні скульптури», – розповів Михайло Наконечний.

Зважаючи на спекотну погоду, фахівці «Київзеленбуду» в черговий раз наголошують: розпалювати багаття в лісах і парках, окрім як у спеціально відведених зонах відпочинку, заборонено. Чинним законодавством за розпалювання багаття в місцях, що для цього не передбачені, встановлено штраф від 340 до 1360 гривень.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]