Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Троєщині триває будівництво третьої черги парку вздовж проспекту Романа Шухевича

01 вересня 2020 року, 16:51

Продовжуються роботи з будівництва третьої черги парку з водними об’єктами вздовж проспекту Шухевича. Наразі триває розчищення ставка, його санітарне покращення та підготовчі роботи до облаштування благоустрою навколо нього. Про це повідомив в. о. начальника Управління екології та природних ресурсів КМДА Олександр Савченко.

«Будівництво третьої черги парку планується протягом цього й наступного років. Будуть влаштовані доріжки, розчищена водойма, облаштовані місця для рибалок, спортивний майданчик, альтанки, громадська вбиральня, будинок садівника та інше», – зазначив Олександр Савченко.

Перші дві черги парку на проспекті Шухевича були збудовані впродовж 2018-2020 років. І мешканці Києва отримали сучасний парк замість занедбаної території навколо штучних водойм.

Будівництво третьої черги парку вздовж проспекту Романа Шухевича

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]