Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Під час вихідних дорожники працювали на всіх об’єктах капітального та середнього ремонту

11 червня 2018 року, 17:51

На вихідних дорожники працювали на всіх об’єктах капітального та середнього ремонту, повідомили у комунальній корпорації «Київавтодор».

На шляхопроводі на перетині просп. Комарова та б-ру Вацлава Гавела виконувалися роботи з ремонту прогонових будов та опор, влаштування мережі зовнішнього освітлення та асфальтування з’їзду з шляхопроводу, в рамках капітального ремонту транспортної розв’язки на перетині просп. Леся Курбаса та вулиць Гната Юри і Покотила дорожники встановлювали бортовий камінь та облаштовували зливоприймальну систему, а на шляхопроводі на перетині вул. Олени Теліги та вул. Кирилівської виконувались роботи з монтажу деформаційного шва тротуару та встановлення бортового каменю.

Також днями нове покриття влаштовано на ділянці вул. Вифлеємської, на черговій ділянці вул. Алма-Атинської влаштовано нижній шар асфальтобетонного покриття, а на вул. Інститутській у рамках середнього ремонту відфрезеровано старе дорожнє покриття.

Тривали роботи і на інших об’єктах капітального та середнього ремонтів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]