Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Воскресенському проспекті влаштують захисне покриття, яке продовжить термін експлуатації дороги на 5-7 років

16 серпня 2023 року, 10:24

На Воскресенському проспекті влаштують захисне покриття, яке продовжить термін експлуатації дороги на 5-7 років та дозволить зекономити кошти на утримання. Роботи розпочнуть із 17 серпня та завершать на початку жовтня. Про це повідомляє КК «Київавтодор».

На час ремонту фахівці послідовно перекриватимуть смуги. Швидкість на ділянці обмежать до 40 км/год.

Перед влаштуванням захисного тонкошарового покриття спеціалісти виконали роботи з вирівнювання бортового каменю, люків, решіток зливостоків та провели дрібний ремонт покриття.

Дане покриття влаштують за технологією «СларіСіл». Воно складатиметься з двох шарів: нижній шар вирівнює та цементує пошкоджену основу, верхній – виконує захисну функцію та забезпечує достатню шорсткість.

Застосування технології дозволяє не тільки відновити основні властивості покриття, але й істотно продовжити час його експлуатації та відтермінувати проведення капітального ремонту.

Загалом на Воскресенському проспекті облаштують захисне тонкошарове покриття площею 93 тис. кв. м.

Після завершення основних робіт дорожники нанесуть розмітку з використанням зносостійкого матеріалу – холодного пластику.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]