Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На вулиці Бахмацькій, 10 збудують новий бюветний комплекс

26 жовтня 2017 року, 11:00

На вулиці Бахмацькій, 10 у Святошинському районі збудують новий бюветний комплекс. Відповідне розпорядження Київської міської державної адміністрації № 1322 від 25.10.2017 підписав Київський міський голова Віталій Кличко.

Замовником будівництва бюветного комплексу визначено СВКП «Київводфонд». Кошти на будівництво передбачені у Програмі економічного і соціального розвитку м. Києва на 2017 рік. Орієнтовна вартість – 1,9 млн грн.

Будівництво нового бюветного комплексу на вулиці Бахмацькій, 10 дозволить забезпечити якісною питною водою значну частину населення Святошинського району міста Києва.

Нагадаємо, що нещодавно підписане розпорядження Київської міської державної адміністрації про будівництво бюветного комплексу на вулиці Урлівській, 9 у Дарницькому районі.

Загалом до кінця поточного року в Києві завершать будівництво 4-х нових артезіанських свердловин, виготовлять проекти на будівництво 15 артезіанських свердловин і 5 нових бюветних комплексів. Також цього року завершуються капремонти 22 бюветів. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]