Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На вулиці Ревуцького «Київтеплоенерго» замінить 5 км тепломереж

21 серпня 2019 року, 14:18

КП «Київтеплоенерго» продовжує масштабну програму реконструкції і капітального ремонту теплових мереж. На вулиці Ревуцького у Дарницькому районі замінять 5 км зношених трубопроводів, що постачають тепло та гарячу воду до 10 житлових будинків і одного дитячого садочку. Про це повідомили у комунальному підприємстві.

«Ця адреса увійшла до списку заміни, адже трубопроводи вже давно відпрацювали свій ресурс і потребували капітального ремонту. Так, за останні три роки на вулиці Ревуцького було виявлено і ліквідовано 26 аварійних пошкоджень тепломереж. Кожного разу це призводило до перебоїв у постачанні послуг киянам. Тому, щоб забезпечити стабільне теплопостачання, було прийнято рішення замінити на цій ділянці 5 км зношених трубопроводів на нові», – зазначив директор СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго» Василь Деревицький.

За його словами, для забезпечення опалення використовуються нові попередньо ізольовані трубопроводи, у яких термін безаварійної роботи 25 років. А для гарячої води – пластикові труби зі строком служби не менше 30-40 років.

Де у Києві з’являться такі нові мережі можна дізнатися на карті ремонту: https://kte.kmda.gov.ua/gmap.

Нагадаємо, що з початку міжопалювального сезону «Київтеплоенерго» уже замінило 65 км найбільш зношених тепломереж. Масштабні ремонти вже виконані на вул. Бальзака, де замінено1200 м трубопроводів, на вулиці Йорданській замінено 400 м труб, а на Оболонському проспекті – 1700 м.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]