Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На вулиці Великій Васильківській, 134 завершено роботи з дренування теплоносія

19 травня 2020 року, 17:28

На вулиці Великій Васильківській, 134 спеціалісти «Київтеплоенерго» завершили роботи з дренування теплоносія для заміни засувки, діаметром 400 мм.

Ці роботи виконувалися у рамках планової підготовки до проведення гідравлічних випробувань ділянок тепломереж на першій черзі ТЕЦ-5. Наразі роботи з дренування завершено. Спеціалісти розпочали монтажні роботи.

Для заміни засувки запірної арматури здійснювалося відкачування теплоносія на поверхню. У зв’язку із обмеженою пропускною здатністю стічних колекторів, частина теплоносія потрапляла на проїжджу частину до наступного стічного приямка. Температура теплоносія: +46 градусів за Цельсієм.

Нагадаємо, що тепломережі зони обслуговування ТЕЦ-5 розпочали випробовувати на гідравлічну міцність у рамках другої черги випробувань.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]