Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На вулицях Києва продовжують встановлювати світлодіодне освітлення

20 вересня 2016 року, 16:46

У рамках дослідної експлуатації працівники КП «Київміськсвітло» продовжують встановлювати світлодіодні світильники на вулицях столиці. Так, на вулиці П. Грабовського та Стратегічному шосе з’явилось відповідно 26 та 12 світлодіодних світильників потужністю 70 Вт.

Використанням світлодіодних світильників є найбільш вигідним та енергоефективним засобом вирішення питання вуличного освітлення міських мереж у Києві.

«Ми очікуємо зниження споживання електроенергії у 1,5-2 рази за результатами вимірювань лабораторії КП «Київміськсвітло», – зазначив директор підприємства Андрій Хричов.

За його словами, нове обладнання має низку безперечних переваг. Сучасні технології освітлення, які використовують світлодіоди в якості джерел світла, дають можливість створити максимально комфортні умови при використанні мінімальних енергетичних ресурсів. Недарма всі передові країни повністю переходять на світлодіодне освітлення.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]