Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Напередодні Водохреща міська влада просить утриматися киян від масових зібрань та заходів і дотримуватися обмежень, що діють під час воєнного стану

05 січня 2024 року, 13:56

Напередодні Водохреща міська влада нагадує про необхідність дотримуватися заходів безпеки та обмежень, які діють в умовах воєнного стану, та просить утриматися від проведення масових зібрань і заходів. Зокрема закликаємо цьогоріч відмовитися від купання у водоймах на Водохреще.

Водночас у КП «Плесо» зазначили, що пляжі та водойми столиці систематично перевіряють на відповідність санітарним нормативам.

Також для уникнення травмування та інших небезпечних ситуацій місто організує чергування рятувальників на традиційних для Водохреща локаціях. Так, на Оболонському пляжі знаходитимуться рятувальники КАРС «Київська служба порятунку», в Гідропарку – представники КО «Муніципальна охорона».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]