Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Наприкінці липня розпочнеться довгоочікувана реконструкція вулиці Туполєва – Олександр Густєлєв

17 липня 2018 року, 14:20

Наприкінці липня розпочнеться довгоочікувана реконструкція вулиці Туполєва. Після завершення повного комплексу робіт буде не тільки розширена проїжджа частина до 4-х смуг руху на всій протяжності вулиці, що дозволить перерозподілити транспортні потоки та відповідно зменшить кількість заторів, а й відремонтовані тротуари, влаштовані велодоріжки, модернізована система зовнішнього освітлення тощо. Про це розповів генеральний директор КК «Київавтодор» Олександр Густєлєв.

«Роботи з реконструкції вул. Туполєва матимуть масштабний характер, – зазначає очільник корпорації. – Що вкрай важливо, будуть виконані роботи з перекладання інженерних комунікацій, зокрема, теплових та електричних мереж, побутової каналізації, водопроводу, газопроводу, мереж дощової каналізації. Тільки після завершення цих важливих підготовчих будівельних робіт будуть безпосередньо розпочаті роботи з ремонту дорожнього покриття».

За словами Олександра Густєлєва, у рамках робіт із реконструкції буде розширена проїжджа частина вул. Туполєва до 4-х смуг руху на всій протяжності вулиці, відновлені по обидва боки проїжджої частини тротуари, модернізована мережа зовнішнього освітлення та влаштовані велодоріжки.

На сьогоднішній день на об’єкті триває підготовка, необхідна для початку виконання будівельних робіт.

Повний комплекс робіт із реконструкції вул. Туполєва буде завершено у 2019 році.

Як зазначив генеральний директор «Київавтодору» Олександр Густєлєв, наразі у столиці на численних об’єктах відбуваються масштабні ремонтні роботи – це і просп. Академіка Палладіна, вулиці Академіка Заболотного, Алматинська, Сім’ї Кульженків, під’їзди до просп. Миколи Бажана (транспортні розв’язки біля станції метро «Осокорки», «Позняки», «Харківська»), закінчуються роботи на вулицях Ярославів Вал, Олени Теліги та Набережному шосе. Розпочато і до кінця літа будуть виконані роботи на вулиці Назарівській і на вулиці Генерала Родимцева.

Щодо штучних споруд, то ремонтується шляхопровід на перетині вулиці Олени Теліги і вулиці Кирилівської, на вулиці Алматинській, на перетині проспекту Космонавта Комарова і бульвару Вацлава Гавела; комплекс шляхопроводів – на кільцевій розв’язці на перетині проспекту Леся Курбаса та вулиць Гната Юри і Володимира Покотила тощо.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]