Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Наступного року буде оновлено парк столичної пожежно-рятувальної техніки

18 грудня 2018 року, 17:16

Сьогодні, 18 грудня, на сесії Київської міської ради прийнято рішення про внесення змін до Міської цільової програми розвитку територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту міста Києва на 2017–2019 роки. Про це повідомили в Управлінні з питань цивільного захисту КМДА.

Головним пунктом прийнятого рішення є виділення коштів для оновлення парку пожежно-рятувальної техніки, а саме: придбання сучасних аварійно-рятувальних автомобілів та пожежної техніки – двох пожежних автодрабин висотою підйому від 32 метрів до 55 метрів.

«Для порівняння: пожежна техніки, яка нині перебуває на базі ГУ ДСНС України у м. Києві, для ліквідації пожежі розгортається більше 5 хвилин. Пожежні автодрабини, які будуть придбані, вже через 1,2 та 2 хвилини будуть повністю готові для використання. Тому закупівля нової пожежно-рятувальної техніки дасть змогу підвищити ефективність оперативного реагування на виникнення надзвичайних ситуацій та скорочення часу ліквідації надзвичайних ситуацій», – зазначив керівник Управління з питань цивільного захисту Роман Ткачук.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]