Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Навколо озера Жандарка планують облаштувати парк відпочинку

01 березня 2017 року

Навколо озера Жандарка планують облаштувати парк відпочинку

На засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку депутати підтримали проект рішення щодо створення відпочинку навколо озера Жандарка у Дарницькому районі столиці.

Орієнтована площа парку становить 5,9 га. Зону відпочинку мають намір облаштувати належним чином на земельній ділянці, що розташована між вулицями Урлівська, Дніпрова, Івана Бойка та Здолбунівська.

«Ми маємо на меті зберегти рекреаційні цінності даної території, зберегти зелені насадження. Парк повинен стати безпечним місцем відпочинку як киян, так і гостей столиці. Більше того, надання відповідного статусу даній ділянці убезпечить територію від незаконних забудов», – наголошує співавтор даного проекту рішення, депутат Київради Володимир Гончаров.

Проект рішення також передбачає внесення змін до Програми розвитку зеленої зони Києва 2010 року, зокрема внесення відповідної земельної ділянки до переліку парків Дарницького району. Здійснюватиме благоустрій території навколо озера Жандарка КО “Київзеленбуд”. Відповідне рішення також розглядатимуть постійні комісії Київради з питань екологічної політики та містобудування. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]