Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Найбільша кількість завершених об’єктів у 2019 році за Програмою економічного та соціального розвитку міста Києва – у соцсфері та ЖКГ

25 лютого 2020 року, 15:03

За підсумками виконання Програми економічного і соціального розвитку міста Києва на 2018-2020 роки в частині 2019 року найбільше об’єктів реконструйовано та створено у сфері освіти, спорту та житлово-комунального господарства. Про це повідомили в Департаменті економіки та інвестицій КМДА.

Зокрема, завершено реконструкцію школи № 42 та дитячого садочка № 652, а також реставрацію Київської дитячої школи мистецтв № 2 ім. М. І. Вериківського. Крім того, проведено термомодернiзацiю дошкільного навчального закладу «Монтессорі-сад» на вул. Анни Ахматової, 14-В, школи-дитячого садка «Ластівка» на просп. Оболонському, 32-А та школи І-ІІІ ступенів № 263 імені Євгена Коновальця на вул. Сержа Лифаря, 19-Б.

Також завершені роботи з реконструкції стадіону спеціалізованої школи № 64 на вул. Ушинського, 32, стадіону «Русанівець» на б-рі Ігоря Шамо, 10-12 та легкоатлетичного манежу школи вищої спортивної майстерності на просп. Павла Тичини, 18. У Дніпровському, Оболонському, Солом’янському та Шевченківському районах збудовано та реконструйовано 4 спортивних майданчики для міні-футболу зі штучним покриттям у закладах загальної середньої освіти.

У галузі охорони здоров’я у 2019 році завершені роботи з реставрації приміщень корпусу № 3 під створення відділення нейрореабілітації в Олександрівській клінічній лікарні м. Києва на вул. Шовковичній, 39/1, реконструкції приміщень відділення паліативної допомоги Центру паліативної допомоги дітям м. Києва Київської міської клінічної шкірно-венерологічної лікарні на вул. Богатирській, 32 та реконструкції відділення ранньої соціально-медичної реабілітації дітей з ДЦП, розумово відсталих дітей та дітей з ураженням центральної нервової системи, з порушенням психіки (денне перебування), вул. Бориспільській, 28-Б.

До Програми економічного і соціального розвитку міста Києва на 2019 рік на реконструкцію та будівництво було включено понад сотню об’єктів житлово-комунального господарства. На більшості з них роботи вже завершені. Зокрема, мова йде про реконструкцію центрального теплового пункту на вулиці Вiкентiя Береттi, 10 та теплових мереж до будинків на вулиці Вікентія Беретті, 6, 6-А, 6-Б, 8, 10, будівлі спеціалізованої школи № 250 на проспекті Володимира Маяковського, 49-Б, реконструкцію каналізаційного колектора на вул. Дегтяренка та Оболонському проспекті, перекладання, прокладання зовнішніх інженерних мереж у пров. Моторному та на проспекті Науки, будівництво додаткових ємностей чистої води та спорудження розподільчого пункту і трансформаторних підстанцій у Голосіївському районі м. Києва.

Реконструйовано також теплові мережі на вул. Симиренка, 2/19, на просп. Маяковського, 24-А до будинків на просп. Маяковського, 24, 24-А, 24-Б, 26, 28, 30, на просп. Маяковського, 30-А до будинків на просп. Маяковського, 30-А, 28-А, 28-Б, 28-В, 26-А та вул. Закревського, 45-Б, на вул. Висоцького, 4-А, вул. Висоцького, 3, 4, вул. Закревського, 51/2, 53, 55, 57, 61/2, 59/1, вул. Сержа Лифаря, 4.

Також було здійснено передпідключення споживачів від котелень ПП «Бонвояж» та ДП «Групова котельня УМТ та ГЗ ГУ МВС України в Київській області» до районної котельні «Молодь» ПАТ «Київенерго» у Шевченківському районі.

У 2019 році побудовано три бюветні комплекси у Дарницькому, Дніпровському та Солом’янському районах, а також дві артезіанські свердловини малої продуктивності в Оболонському та Святошинському районах міста Києва. За програмою реконструкції та модернізації господарства у житловому фонді міста Києва у 2019 році в столиці введено в експлуатацію 312 ліфтів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]