Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Найближчими днями у столиці очікується снігопад, дорожники мають 533 одиниці техніки та запаси посипальних матеріалів для подолання наслідків

02 січня 2024 року, 14:30

Найближчими днями у столиці очікується снігопад. Для обробки покриття та прибирання снігу підготовлено 533 одиниці спецтехніки та запас посипальних матеріалів. Також у разі необхідності будуть задіяні бригади з ручного прибирання. Про це повідомляє КК «Київавтодор».

Під час рясних опадів дорожники просять водіїв, за можливості, не виїжджати в місто власними автомобілями та не паркуватися обабіч доріг, щоб не заважати прибиранню снігу.

Разом зі снігопадом на завтра, 3 січня, синоптики прогнозують на дорогах місцями ожеледицю. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с, температуру повітря – вночі 5-7° морозу, вдень 1-3° морозу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]