Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Невідомі особи здійснили збройний напад на співробітників муніципальної охорони у Голосіївському парку – Дмитро Загуменний

20 серпня 2019 року, 11:20

Минулої ночі при плановому обході території Голосіївського парку співробітники КП «Муніципальна охорона» помітили велике скупчення підозрілих осіб у чорній уніформі, які досить гучно щось з’ясовували між собою. При спробі чергового наряду дізнатися про причини зібрання, невідомі особи почали ображати муніципальних охоронців із застосуванням нецензурної лексики.

Як повідомив керівник апарату КМДА Дмитро Загуменний, черговий наряд, керуючись інструкціями, одразу доповів про ситуацію оперативному черговому та своєму керівництву. Було прийнято рішення відправити до місця події двох чергових екіпажів групи швидкого реагування (ГШР).

«Після прибуття патрулів та керівництва, вони почали з’ясовувати обставини конфлікту з присутніми, однак невідомі особи здійснили напад на співробітників муніципальної охорони та відкрили стрільбу з вогнепальної зброї», – повідомив Дмитро Загуменний.

Він додав, що також невідомі особи здійснили постріл у бокове скло однієї з патрульних авто ГШР, внаслідок чого водій отримав поранення голови та був негайно госпіталізований до Київської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги на цьому ж авто.

Крім того, старший охоронник чергового наряду отримав ножове поранення стегна.

Викликавши на місце події поліцейських, представники «Муніципальної охорони» надали правоохоронцям всю необхідну інформацію щодо учасників конфлікту. Тож невдовзі затримали п’ятьох активних учасників події, частині вдалося втекти з місця події на кількох автомобілях.

Слідчі розслідують кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Тривають оперативно-розшукові заходи.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]