Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ніч проти 13 березня у Києві пройшла спокійно. У столиці працюють комунальні служби, триває евакуація мешканців передмість

13 березня 2022 року, 9:08

Ніч проти 13 березня у Києві пройшла спокійно. Після завершення комендантської години починають працювати магазини, аптеки. На вихідних час комендантської години не змінюється (вона триватиме з 20:00 до 7:00). Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Комунальні служби працюють. Для сполучення лівого й правого берега сьогодні працюватимуть Північний та Дарницький мости. Прошу водіїв пропускати машини «швидкої» та автівки з гуманітарним вантажем. Інформацію про роботу магазинів, аптек, громадського транспорту, а тепер й СТО – можна дізнатися на сайтах Київської міської влади та у застосунку «Київ цифровий», – сказав Микола Поворозник.

За його словами, працює гуманітарний штаб, який надає допомогу найвразливішим категоріям та створює стратегічний запас товарів першої необхідності.

«Столиця продовжує допомагати з евакуацією мешканців передмість Києва. Сьогодні – це броварський та ірпінський напрямки. Місто надає автобуси, щоб доправляти людей на залізничний вокзал. Тільки за три останні дні у західні області України відправили понад 10 тисяч врятованих від ворога людей», – розповів Микола Поворозник.

Він звернувся до мешканців Києва з проханням не виходити з дому без нагальної потреби, не порушувати правила комендантської години та допомагати тим, хто поруч.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]