Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ніч проти 22 березня у Києві пройшла спокійно, триває посилена комендантська година

22 березня 2022 року, 9:27

Ніч проти 22 березня пройшла спокійно. У Києві та Київській області діє посилена комендантська година, яка розпочалася вчора о 20:00 і триватиме до 07:00 23 березня. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Під час комендантської години пересування містом без спецперепусток заборонено.

«Рух на авто без спецперепустки також суворо заборонений! Працівникам ЗМІ заборонено пересуватися містом, якщо вони не є представниками силового блоку! Навіть за наявності акредитації від Збройних Сил України пересування столицею – заборонено! Ви зможете пересуватися вулицями столиці виключно за наявності у вас спеціальної перепустки. Ставтеся з розумінням до жорстких, але необхідних заходів!» – наголосив Микола Поворозник.

Під час комендантської години не працюють магазини, аптеки, зоомагазини та громадський транспорт, установи та підприємства.

Усі комунальні служби працюють. Станції метрополітену працюють у режимі укриття – рух поїздів не здійснюється. Столична «швидка» та лікарні працюють у режимі воєнного часу та забезпечують надання киянам необхідної медичної допомоги.

«Київ щодня живе під ударами. Всі служби міста працюють на те, аби знешкодити їх наслідки і допомогти киянам, які постраждали внаслідок обстрілів. У найближчу добу основне завдання киян – поставитися з розумінням до тимчасових незручностей і не порушувати правила посиленої комендантської години», – сказав перший заступник КМДА.
Він закликав не виходити з дому чи укриття – виходити можна лише, коли ви прямуєте до найближчого сховища під час повітряної тривоги.

«Будьте пильні та обережні. Вчасно реагуйте на сигнали повітряної тривоги. Допомагайте та підтримуйте тих, хто поруч! Перемога за нами! Слава Україні!» – сказав Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]