Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Нова автоматична система пожежогасіння успішно пройшла тестування у школі № 40 Святошинського району

29 листопада 2018 року, 17:52

29 листопада у спеціалізованій школі № 40 Святошинського району Києва за адресою: вул. Львівська, 6/3, пройшло тестування роботи нової системи автоматичної пожежної сигналізації у режимі реального часу. Про це повідомили у Святошинській районній в місті Києві державній адміністрації.

«Система оповіщення спрацювала в усьому закладі, сигнал спрацював безвідмовно. Ми вперше залучаємо значні бюджетні кошти на оновлення роботи протипожежної безпеки у закладах освіти: встановлюємо системи сигналізації, оповіщення, закуповуємо сучасне протипожежне обладнання, проводимо ремонти електромереж, заміну систем ізоляції тощо», – зазначив голова Святошинської РДА Володимир Каретко.

При цьому він додав, що у закладі встановлено понад 200 нових сучасних пожежних датчиків та понад 150 систем оповіщення, всі приміщення охоплені та знаходяться під скануванням, обробляє інформацію сучасний пульт керування, який з’єднано з центральною диспетчерською оперативно-рятувальної служби.

Під час тестування автоматичної системи пожежогасіння спрацювання пройшло у заданих технічних параметрах, евакуація навчального закладу пройшла за 3,5 хвилини, при нормативі – 5 хв.

Протягом 2018 року на організацію протипожежної безпеки в освітніх закладах Святошинського району із бюджету міста Києва виділено 43,3 млн грн, із яких на встановлення, монтаж та обслуговування АПС передбачено – 36,9 млн грн. До завершення поточного року системи АПС будуть встановлені на 40 об’єктах у 13 загальноосвітніх, 23 дошкільних і 4 позашкільних навчальних закладах району.

Трирічна програма організації протипожежної безпеки у Святошинському районі розрахована на 2018-2020 роки і охопить 112 об’єктів закладів освіти. Унаслідок проведених робіт всі освітні заклади отримують сучасні та надійні системи сигналізації та сповіщення, що не пізніше ніж за 20 секунд з моменту виявлення ознак пожежі надсилають сигнал тривоги до оперативно-рятувальної служби.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]