Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Нові станції метро на Виноградар будуються за графіком – КП «Київський метрополітен»

08 липня 2021 року, 12:17

Спорудження нових станцій підземки «Мостицька» та «Проспект Правди» ведеться за визначеним графіком. Про це повідомили у КП «Київський метрополітен».

«Підрядна організація АТ «Київметробуд» не зверталася до нас щодо зміни термінів, передбачених договором», – сказав начальник КП «Київський метрополітен» Віктор Брагінський.

Він додав, що місто і метрополітен вимагають від виконавця дотримання термінів будівництва та вчасного завершення усіх передбачених робіт, як це заплановано – до кінця 2021 року.

Наразі будівництво продовження Сирецько-Печерської лінії від станції «Сирець» до станції «Проспект Правди» відбувається на шести майданчиках. Зокрема від майбутньої станції «Мостицька» до станції «Сирець» працює тунелепрохідницький щит «Галина». Фінансування проекту з бюджету проводиться у передбаченому обсязі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]