Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: У Києві створять ще чотири інклюзивно-ресурсних центри

08 липня 2021 року, 12:08

У Києві створять ще чотири інклюзивно-ресурсних центри в Дарницькому, Деснянському, Дніпровському та Оболонському районах. Відповідне рішення підтримали сьогодні 90 депутатів Київради.

Як повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський, саме в цих районах проживає та відвідує заклади освіти найбільша кількість дитячого населення міста, зокрема, й дітей із особливими освітніми потребами.

«Подібних закладів у Києві вже 10 і ми впевнено рухаємося в напрямі збільшення їхньої кількості. Наразі у всіх інклюзивно-ресурсних центрах столиці створено 208 робочих місць для працівників, що є найкращим показником в Україні», – розповів Валентин Мондриївський.

Він додав, що в Києві постійно працюють над тим, аби в кожному районі столиці діти з особливими освітніми потребами віком від 2 до 18 років мали рівний доступ до всіх освітніх послуг та могли отримувати якісну і висококваліфіковану підтримку поряд із домом. Для цього міська влада разом із Департаментом освіти і науки Києва планує збільшувати кількість таких центрів і їхніх філій.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]