Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Новий порядок доступу до пленарних засідань для громади набуде чинності з 1 лютого 2019 року

29 листопада 2018 року

Новий порядок доступу до пленарних засідань для громади набуде чинності з 1 лютого 2019 року 

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати внесли зміни до порядку доступу до пленарних засідань КМР.

Відповідно до рішення, новий порядок доступу до пленарних засідань для громади набуде чинності з 1 лютого 2019 року. Наразі на першому поверсі адміністративної будівлі тривають ремонтно-реставраційні роботи, їх не буде завершено до 1 грудня, коли власне і мали запрацювати нові правила. Тому для завершення організаційно-правових заходів для унормування порядку доступу до пленарних засідань, нові правила для громади  було відтерміновано на 2 місяці.

Нагадаємо, 23 травня Київрада затвердила порядок доступу до пленарних засідань КМР. Відтак, особа, яка планує відвідати сесію Київради, має подати письмову заяву або заповнити електронну форму заяви на офіційному порталі міста Києва. Всі зареєстровані відвідувачі вносяться у відкритий перелік, який публікується на сайті Київради та відображається на екрані в бюро перепусток. Загальна кількість осіб, які одночасно можуть перебувати кулуарах сесійної зали складає 60 осіб.

Рішення підтримали 75 депутатів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]