Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Новий світлофорний об’єкт, облаштований за принципами безбар’єрності, запрацював на перехресті вулиць Академіка Заболотного та Квітуча

10 квітня 2024 року, 11:38

Новий світлофорний об’єкт запрацював на перехресті вулиць Академіка Заболотного та Квітуча. Про це повідомляє КП «Центр організації дорожнього руху».

Світлофорний об’єкт побудовано на нерегульованому пішохідному переході. На цій ділянці дороги дуже інтенсивний рух автотранспорту, що створює небезпечні ситуації для місцевих мешканців. Новий світлофор дозволить уникнути таких ситуацій та підвищить рівень безпеки для пішоходів на вул. Академіка Заболотного.

Новий світлофорний об’єкт облаштовано з урахуванням принципів безбар’єрності. Фахівці встановили пішохідні світлофори з кнопкою виклику зеленого світла, змінили геометрію переходу для зручності людей у кріслах колісних, батьків із дитячими візочками та інших маломобільних груп. Також встановили пристрої звукового оповіщення для людей із порушенням зору, понизили бордюрний камінь і поклали тактильну плитку для зручності пішоходів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]