Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Обшуки в Департаменті земельних ресурсів: продовжується тиск на міську владу

22 лютого 2022 року, 16:34

Сьогодні представники Подільської окружної прокуратури та Національної поліції України прийшли з обшуками в Департамент земельних ресурсів. Про це повідомляє Департамент.

Нібито через незаконне позбавлення прав на користування земельною ділянкою на вул. Івана Франка, 28. Ініціатором у цьому безпідставному звинуваченні є Благодійний Фонд сприяння розвитку гуманітарних та екологічних наук «Міжнародний діловий центр».

Одночасно з цим, за результатами судового оскарження рішення Київради від 07.07.2020 про припинення права користування земельною ділянкою Благодійного фонду, судами першої, апеляційної інстанції та Верховним Судом встановлено відсутність у Благодійного фонду права постійного користування земельною ділянкою у зв'язку з його припиненням на підставі переходу права на нерухоме майно до іншої особи.

Зазначимо, що наразі на території облаштовано муніципальний паркінг.

Департамент земельних ресурсів та міська влада діє в абсолютно законному порядку та з дотриманням всіх норм. Замість того, щоб зосередити увагу на зовнішній загрозі, продовжується тиск на міську владу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]