Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Обслуговуючі організації житлових будинків на вул. Колекторній, 3 та вул. Кудрявській, 13-19 мають негайно вирішити питання роботи котельних для нормального проходження опалювального сезону

13 жовтня 2020 року, 15:37

Компанії, що обслуговують житлові будинки на вул. Колекторній, 3 (Дарницький район) та вул. Кудрявській, 13-19 (Шевченківський район) повинні негайно вирішити проблемні питання для вчасного запуску опалення в житлових будинках. Місто готове допомогти в межах своїх повноважень.

Будинок на вулиці Колекторній, 3 обслуговує ТОВ «Місто для людей Київ» (управителя обрано співвласниками самостійно, протокол зборів від 1 липня 2019 року). Теплопостачання будинку здійснюється від індивідуальної газової дахової котельні, яку обслуговує за договором ТОВ «Ідеал енерджі систем». Обладнання зазначеної котельні в кінці минулого опалювального сезону вийшло з ладу.

За результатами проведених у Департаменті житлово-комунальної інфраструктури нарад та за сприяння КП «Київтеплоенерго» визначено перелік ремонтних робіт, необхідних для приведення котла до належного технічного стану та напрацьовано графік їхнього виконання. Роботи необхідно прискорити, щоб не допустити затримок із підключенням будинку до опалення.

Будинок на вулиці Кудрявській, 13-19 функціонує як ОСББ «Кудрявський». Для обслуговування газової котельні обрано ТОВ «Укркомплектмонтажналагоджування». Зазначена котельня забезпечує теплопостачанням житлові будинки №№ 13-19, 31-33 на вул. Кудрявській, № 4 – на Кудрявському узвозі дитячий навчальний заклад № 35 – на вул. Кудрявській, 21 та нежитлові будівлі №№ 23, 23-Ф – на вул. Кудрявській.

Під час наради 6 жовтня 2020 року в Департаменті житлово-комунальної інфраструктури керівник ТОВ «Укркомплектмонтажналагоджування» інформував про відсутність у товариства ліцензій на виробництво теплової енергії, що може призвести до зриву вчасного початку опалювального сезону 2020-2021 років.

Відповідно до пункту 6 протоколу доручень від 07.10.2020 № 003-53, напрацьованих під час оперативного міського штабу з підготовки міського господарства до осінньо-зимового періоду 2020-2021 років, ОСББ «Кудрявський» доручено спільно з ТОВ «Житло-Сервіс», який обслуговував котельню минулого року, опрацювати питання продовження терміну дії договору на обслуговування котельні.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]