Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Одразу дві комісії Київради підтримали створення Департаменту з питань реєстрації

12 квітня 2016 року

Одразу дві комісії Київради підтримали створення Департаменту з питань реєстрації

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань місцевого самоврядування, регіональних та міжнародних зв'язків, а також комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку депутати погодили проект рішення “Про утворення Департаменту з питань реєстрації виконавчого органу Київської міської ради (КМДА).

Відповідний проект рішення передбачає створення підрозділу, який буде здійснювати функції з реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень; державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців; формування та ведення реєстру територіальної громади відповідно до закону; реєстрацію та зняття з реєстрації місця проживання осіб.

Виконання рішення потребуватиме додаткових фінансових витрат із міського бюджету. Орієнтовна сума видатків по загальному та спеціальному фондах становить 51,6 млн грн.

Відповідний проект рішення мають розглянути на найближчому пленарному засіданні Київради. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]