Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Оголошено результати Всеукраїнського конкурсу творчих робіт «Національно-патріотичне становлення молоді»

29 січня 2024 року, 15:28

До Всеукраїнського конкурсу творчих робіт «Національно-патріотичне становлення молоді», що проходив із нагоди відзначення Дня Соборності України, долучилися 20 187 учасників. Про це інформує організатор та ініціатор заходу – Інститут політико-правових та релігійних досліджень.

Конкурс відбувся за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, КМДА, Національної академії педагогічних наук України, Європейської культурної асамблеї та ін.

Як зазначає організатор, метою конкурсу було сприяння утвердженню української національної та громадянської ідентичності, поширення патріотичних ідей, виявлення і підтримка обдарованої молоді, створення умов для її творчого зростання.

Прийом конкурсних робіт тривав із 10 жовтня 2023 року до 6 січня 2024 року. До оцінювання робіт конкурсантів залучили відомих державних і громадських діячів, вчених, митців, представників міжнародних організацій і провідних правничих видань.

Із результатами відбору Всеукраїнського конкурсу творчих робіт «Національно-патріотичне становлення молоді» можна ознайомитися за посиланням: https://e.surl.li/qiveuj.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]