Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олександр Густєлєв: Мережа вулиць із велоінфраструктурою розширюється – на вул. Академіка Білецького влаштували велосмугу

29 жовтня 2020 року, 14:13

На вулиці Академіка Білецького з’явилася велосмуга та 47 паркувальних місць для автомобілів. Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.

«Велосмуга поєднує велоінфраструктуру на бульварі Любомира Гузара через бульвар Вацлава Гавела та вул. Героїв Севастополя. Для безпеки пішоходів влаштували підвищений пішохідний перехід (біля школи і гуртожитку), тактильні елементи, притротуарні острівці безпеки (антикишені), а на перехресті з вул. Героїв Севастополя влаштували два острівці безпеки», – зазначив Олександр Густєлєв.

Велосмуга довжиною 500 м і завширшки 1,5 м поєднує в мережу житловий мікрорайон Відрадний із велодоріжкою на проспекті Любомира Гузара.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]