Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олександр Густєлєв: На вулиці Івана Франка продовжується масштабний ремонт

07 липня 2021 року, 9:04

Стартував капітальний ремонт нових ділянок вул. Івана Франка. Нині роботи тривають на ділянці від вул. Богдана Хмельницького до б-ру Тараса Шевченка. Згодом оновлюватимуть частину від вул. Ярославів Вал до буд. № 18 на вул. Івана Франка. Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.

«Перевтілення на вулиці будуть масштабні. Вони стосуватимуться як наземної, так і підземної частини вулиці. Загальна площа нового асфальтового покриття, яке влаштують на вулиці, складатиме 3500 кв. м. Тротуарів майже удвічі більше – 5800 кв. м, їх влаштують із ФЕМ. З’явиться на вулиці й велодоріжка, яку з’єднають із уже існуючою велоінфраструктурою», – зазначив Олександр Густєлєв.

За його словами, ремонтні роботи розпочнуть із підземної частини вулиці – із заміни інженерних мереж. Буде перевлаштовано 200 м тепломереж та каналізації, а також відремонтовано оглядові колодязі дощової каналізації.

«Також у рамках капітального ремонту на вулиці встановлять 21 нову опору освітлення і змонтують енергоощадні LED-ліхтарі. Крім того, облаштують новий світлофор, проведуть заходи з благоустрою та озеленення території», – поінформував Олександр Густєлєв.

Він нагадав, що минулого року місто оновило вул. Івана Франка на ділянці  від вул. Богдана Хмельницького до буд. №17 на вул. Липинського. В рамках ремонту на вулиці було оновлено не тільки дорожнє покриття і тротуари, а й влаштована велосмуга, встановлені велостійки для велосипедистів, впорядкована зона для паркування автівок, замінено освітлення, оновлено газон, висаджені дерева тощо.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]