Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці розпочався перший Public talk: Київ 2035 щодо візії розвитку столиці (+онлайн-трансляція)

07 липня 2021 року, 10:22

Презентація ідей та пропозицій щодо візії розвитку столиці до 2035 року, авторами яких є кияни, стартувала сьогодні у столиці. Відкрив захід перший заступник директора Департаменту економіки та інвестицій КМДА Вячеслав Панченко.

«Перед нами стоїть амбітне завдання розробити нову Стратегію розвитку міста Києва до 2035 року. Цей документ має враховувати інтереси всіх зацікавлених сторін: громади, бізнесу, науки та держави в цілому. Але місто – це передусім люди. Тож сьогодні разом ми створюємо наше місто майбутнього, у якому комфортно та безпечно кожному, хто живе та реалізовує себе у Києві», – сказав Вячеслав Панченко.

Public Talk: Київ 2035 – публічне обговорення цілей та пріоритетів стратегії розвитку Києва відбувається в рамках інформаційно-комунікаційної кампанії зі створення Стратегії розвитку міста Києва до 2035 року.

Перший день заходу, 7 липня, присвячений ініціативам киян щодо розвитку розумного, екологічного, комфортного та інноваційного міста.

8 липня темою обговорень стане смарт-спеціалізація столиці – ІТ-сфера, фармацевтика та креативні індустрії, а також розвиток сприятливого економічного середовища.

Найконструктивніші ідеї та пропозиції буде винесено на розгляд експертних груп, засідання яких розпочнуть уже незабаром.

Захід транслюється онлайн на платформі kyiv-strategy2035.com.UA та на YouTube каналі КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]