Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олександр Густєлєв: Облаштування нової та оновлення існуючої велоінфраструктури у Києві продовжується

19 червня 2021 року, 11:38

У столиці продовжується облаштування нової та оновлення існуючої велоінфраструктури. Адже розвиток велосипедної інфраструктури – один із пріоритетів міської влади, з метою створення комфортних умов для киян та гостей столиці. Про це повідомляє заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.

«Днями на вул. Маршала Рибалка облаштували дві велосмуги протяжністю 1,5 км в обидва напрямки. Розпочато влаштування двосторонньої велодоріжки на вул. Милославській шириною 2 м і довжиною 1 км у кожному напрямку, яка проляже від вул. Радунської до вул. Оноре де Бальзака і поєднається з маршрутом «Троєщина-Європейська площа», – зазначив Олександр Густєлєв.

Одночасно відповідні роботи тривають на вул. Борщагівській, вул. Чорнобильській, вул. Гарматній та просп. Степана Бандери. Також днями розпочинається масштабна реконструкція вул. Андріївської, в рамках якої буде влаштована двостороння велосмуга. Зазначимо, що дорожню розмітку велоскладової на вул. Рейтерській та вул. Олеся Гончара вже оновлено.

«Нагадаю, що незабаром в столиці з’являться 6 нових та вже «працюють» 29 виділених смуг для руху громадського транспорту, якими згідно з оновленими Правилами дорожнього руху повноцінно можуть користуватись велосипедисти. Тож на це літо маємо багато завдань щодо розвитку велосипедної інфраструктури», – зазначив Олександр Густєлєв.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]