Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олександр Густєлєв: «Під час обмежувальних заходів на всіх станціях метрополітену проводяться регламентні роботи» (+фото)

23 квітня 2020 року, 15:30

В умовах карантинних заходів та тимчасового припинення перевезення пасажирів фахівці метрополітену проводять всі необхідні роботи з утримання інфраструктури підприємства у належному стані. Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв під час інспекції ремонтних робіт на станції метро «Палац спорту».

«Ремонтні бригади КП «Київський метрополітен» працюють у посиленому режимі. Наразі всі роботи, що проводилися виключно вночі в коротке «технологічне вікно», виконуються у денні зміни, – зазначив Олександр Густєлєв. – На станціях метрополітену проводяться роботи із заміни колійного полотна, рейок, електрообладнання. Виконуються роботи з технічного переоснащення мережі освітлення, пожежогасіння, вентиляційного та насосного обладнання тощо. На станціях «Майдан Незалежності» та «Золоті ворота» тривають капітальні почергові ремонти усіх ескалаторів, у депо метрополітену проводиться технічне обслуговування, ремонти та обкатка рухомого складу».

Найближчими днями на 3-х станціях метрополітену – «Арсенальна», «Сирець» та «Лук’янівська» – розпочнуться роботи з капітального ремонту в рамках реалізації програми доступності.

Інспекція ремонтних робіт на станції метро «Палац спорту»

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]