Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олександр Густєлєв: «Територія біля розворотного кільця трамваїв на зупинці «Вул. Семена Скляренка» та станції міської електрички «Вишгородська» змінює своє «обличчя» (+фото)

10 березня 2020 року, 18:04

Територія біля розворотного кільця трамваїв на зупинці «Вул. Семена Скляренка» та станції міської електрички «Вишгородська» змінює свій зовнішній вигляд. Роботи з благоустрою на місці блошиного ринку на Куренівці, які проводяться за дорученням Київського міського голови, перевірили заступник голови КМДА Олександр Густєлєв та генеральний директор КП «Київпастранс» Дмитро Левченко.

«Місцеві мешканці роками нарікали на занедбану, неосвітлену та захаращену територію біля зупинки трамваїв «Вул. Семена Скляренка». Стихійна торгівля майже на трамвайних коліях створювала небезпеку для киян. І численні скарги до Контакт-центру 15-51 і до Оболонської РДА –  беззаперечне тому підтвердження», – зазначив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.

Наразі фахівці КП «Київпастранс» проводять роботи з благоустрою території: демонтують старі розбиті доріжки та прокладають нові доріжки з ФЕМ, обов’язково враховуючи при цьому потреби маломобільних груп населення; облаштовують платформи для висадки/посадки пасажирів; встановлюють стовпи освітлення; завозять ґрунт для висіву трави та висадження зелених насаджень.

«Важливий аспект: усі роботи на об’єкті проводяться за власні кошти КП «Київпастранс» та з матеріалів, котрі були відреставровані. Жодної гривні з міського бюджету для облаштування цієї території використано не було», – наголосив Олександр Густєлєв.

На сьогодні роботи виконані вже на 70% і до кінця березня будуть завершені у повному обсязі.

Виїзна інспекція на блошиний ринок на Куренівці, де триває облаштування пішохідної зони із зупинковими комплексами

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]