Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олександр Густєлєв: «З 12:00 21 серпня столичний фунікулер знову відкриє двері для киян та гостей міста. Щорічний плановий ремонт завершено»

20 серпня 2020 року, 14:38

Тривають останні приготування перед відкриттям столичного фунікулеру після планового ремонту. Вже завтра, 21 серпня, опівдні фунікулер чекає на своїх пасажирів. Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.

«Під час планового щорічного ремонту фунікулеру спеціалісти провели ремонтні роботи в машинному залі, замінили шпали та відремонтували контактну мережу. Також були замінені колеса вагонів і частково обшивка. Ще одна важлива складова щорічного ремонту – перевірка систем безпеки. Вагони успішно пройшли статичні та динамічні випробування під великим навантаженням», – зазначив Олександр Густєлєв.

Київський фунікулер повністю готовий до відновлення роботи і чекає на пасажирів.

Нагадуємо, що у фунікулері, як у всьому громадському транспорті столиці, діє обов’язковий масковий режим. Бережіть себе і не наражайте на небезпеку інших!

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]