Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олександр Смирнов: «Кількість реклами на лінії швидкісного трамвая зменшено майже втричі»

13 липня 2020 року, 14:12

Лінію швидкісного трамвая суттєво очищено від неправильно розміщеної наземної реклами. Загальну кількість рекламних засобів зменшено майже утричі. Водночас їх загальну площу скорочено майже в 4 рази. Про це повідомив начальник Управління з питань реклами КМДА Олександр Смирнов.

«Лінія швидкісного трамвая зазнає суттєвих позитивних змін. Тож ми також доклали зусиль до оновлення вулиць Борщагівської, Леся Курбаса та Любомира Гузара, упорядкувавши на них згідно з правилами рекламні конструкції різних форматів. У результаті зі 163 рекламних засобів прибрано 104», – сказав Олександр Смирнов.

За його словами, найбільше реклами було прибрано з вулиці Борщагівської – 60 конструкцій, тепер тут розташовано всього 28. Також упорядковано вулицю Леся Курбаса: прибрано 28 рекламних засобів, стало – 18. Зменшено кількість реклами і на вулиці Любомира Гузара: прибрано 16 конструкцій, наразі розташовано 13.

«Важливо, що ми зменшуємо не лише кількість рекламних конструкцій, а й їхні розміри. З 5859 кв. м рекламних засобів наразі тут розміщено всього 1565 кв. м. Ці зміни – не точкові реакції, а частина масштабних робіт у всьому Києві зі зменшення рекламних конструкцій та їх упорядкування згідно з чинними правилами. Наша мета – комфортне і безпечне місто», – резюмував начальник управління.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]