Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олексій Кулеба: Київ всебічно сприятиме реалізації науково-технологічного парку «Академ.Сіті»

28 липня 2021 року, 14:24

Підписання меморандуму між НАН України та КМДА – наступний крок із реалізації науково-технологічного парку «Академ.Сіті» в Києві. Саме про це домовилися з представниками Київського академічного університету та німецької делегації під час їхнього спільного візиту до КМДА. Про це повідомив перший заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олексій Кулеба на своїй сторінці у Facebook.

«Упевнений, створення «Академ.Сіті» відкриє широкі горизонти для міста. Цей проєкт більше, ніж про науку. Це – поштовх для Києва залучати більш широкі верстви населення до розвитку міста та формувати підприємницьку культуру в унісон із технічними інноваціями», – прокоментував Олексій Кулеба.

Він подякував команді, що безпосередньо працює над реалізацією проєкту та наголосив про всебічну підтримку з боку міста.

«Фахівці, які безпосередньо втілюють проєкт у життя, мають величезний досвід та залучили в партнери найкращих – засновників одного з найуспішніших науково-технологічних парків у Німеччині «Адлерсхоф». Київ зі свого боку сприятиме реалізації столичного «Адлерсхофу» та надасть майданчик на базі Київського міського бізнес центру, де науковці зможуть взаємодіяти з підприємцями, разом реалізовувати інноваційні розробки та застосовувати їх на практиці», – зазначив Олексій Кулеба.

Під час зустрічі учасники вирішили, що найкращим форматом співпраці трьох важливих елементів (теорія/методологія, науковий підхід, бізнес середовище) є створення робочої групи, що буде мінімально формалізованою, проте максимально ефективною.

Довідково.

«Адлерсхоф» – один із найуспішніших науково-технологічних проєктів у Німеччині. На площі понад 4,2 кв. км базуються 1200 підприємств, працюють 22 тисячі людей та навчаються майже 6,5 тис. студентів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]