Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олексій Резніков: “2 червня ми перевіримо виконання рішення Київради щодо знесення верхніх поверхів будівлі в Десятинному провулку, 3-5”

29 травня 2015 року

Заступник міського голови-секретар Київської міської ради Олексій Резніков нагадав керівництву будівельної компанії “Інтергал-Буд”, що сьогодні, 29 травня, спливає місячний термін, який було надано компанії, для початку демонтажу верхніх поверхів будівлі в Десятинному провулку, 3-5 в Шевченківському районі.

“Сьогодні спливає місячний термін, який було надано компанії для того, аби розпочати демонтажні роботи. Якщо ми не побачимо у вівторок, 2 червня, що роботи розпочали, з того ж дня буде розпочата процедура розірвання договору оренди земельної ділянки за вказаною адресою. Ми і так пішли на компроміс, і якщо забудовник не хоче співпрацювати, то це не повинно зачіпати інтереси територіальної громади міста”, - заявив Олексій Резніков.

Нагадаємо, 29 квітня заступник міського голови-секретар Київради Олексій Резніков направив листа директору ТОВ “БК “Інтергал-Буд” О.М.Галясу з вимогою виконати рішення Київради від 12.02.2015 та зупинити будівництво комплексу будівель в Десятинному провулку, 3-5 та в місячний термін знести верхні поверхи будівлі до висоти 27 метрів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]