Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олексій Резніков: «Влада завжди буде на боці соціально відповідального бізнесу»

16 травня 2016 року, 16:06

Столична влада завжди буде на боці соціально відповідального бізнесу. Про це заступник голови КМДА Олексій Резніков зазначив сьогодні під зустрічі керівництва міста із Радою бізнес-омбудсмена в Україні, яку очолює Альгірдас Шемета.

Бізнес-омбудсмен презентував міському голові столиці програму діяльності Ради в Україні, яка працює протягом року. Сторони обговорили питання щодо обмеження права продажу алкогольних напоїв у тимчасових спорудах торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності в Києві. Заступник голови КМДА Олексій Резніков зауважив, що рішення прийняте не чиновниками, а обраними киянами депутатами – Київрадою.

«Ми маємо право регулювати на місцевому рівні правила благоустрою, дорожній рух і багато іншого, у тому числі регулювати та обмежувати продаж алкоголю у тимчасових спорудах. Це рішення принципове і зважене, і скасування не буде. Ми хочемо, аби Київ був здоровим. «АлкоМАФів» не буде в місті», – сказав Олексій Резніков.

Також було обговорено питання демонтажу МАФів. Бізнес-омбудсмен Альгірдас Шемета озвучив скарги від представників бізнесу на демонтаж кіосків.

«Коли ми приймаємо рішення, ми намагаємося досягти певного балансу. Є соціально відповідальний бізнес, а є паразитуючий. Як влада ми завжди будемо на боці соціально відповідального бізнесу – мешканців Києва, які хочуть бачити наше місто гарним і чистим», – пояснив Олексій Резніков.

За результатами зустрічі прийнято рішення про подальшу співпрацю та діалог у вирішенні проблемних питань бізнес-середовища.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]