Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олена Говорова закликала усіх долучатися до європейського тижня спорту

23 вересня 2022 року, 21:31

Сьогодні, 23 вересня, стартував європейський тиждень спорту. Традиційно у ці дні до 30 вересня в різних країнах Європи проводяться заходи, покликані залучати людей до активного способу життя, спонукати до занять спортом.

Заступниця голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олена Говорова на своїй сторінці у Facebook закликала киян долучитись до бігового флешмобу #BeActiveUA.

«Мені дуже хочеться, щоб ми всі жили спортом, щоб він був у нашому житті, на скільки можливо в цей непростий час. Навіть у європейських розвинутих країнах попри активну пропаганду здорового способу життя, людей, які активно займаються спортом, не так багато. Доведемо, що ми здорова і спортивна нація?! Давайте протягом тижня – бігати. Кожного дня будемо трішки додавати до дистанції, щоб у результаті у заключний день пробігти 5 км», – зазначила заступниця голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олена Говорова.

План активностей на сім днів надзвичайно простий. Кожного дня потрібно бігати на 500-1000 метрів більше, ніж у попередній.

  • 23 вересня – 1 км;
  • 24 вересня – 1,5 км;
  • 25 вересня – 2 км;
  • 26 вересня – 2,5 км;
  • 27 вересня – 3 км;
  • 28 вересня – 3,5 км;
  • 29 вересня – 4,5 км;
  • 30 вересня – 5 км.

Олена Говорова закликає активно приєднуватись до спортивної ініціативи. Долучитись до пробіжок можна у будь-який день тижня. Пройти активним темпом дистанцію також зараховується.

«Біг заряджає, сповнює сил, завжди знімає стрес і піднімає настрій. Всі, хто дійдуть, а краще – добіжать до фініша, отримають від мене спортивні сюрпризи. Якщо хоч одна людина після наших тижневих пробіжок полюбить спорт і зробить частиною життя, для мене це буде надзвичайна винагорода», – зауважила заступниця голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олена Говорова.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]