Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Пам’ятати полеглих та шанувати живих героїв-захисників України – наш спільний обов’язок – Марина Хонда (+фото)

29 серпня 2021 року, 14:17

Заступниця голови КМДА Марина Хонда взяла участь в урочистостях з нагоди Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

«В останні дні серпня ми згадуємо трагічні події, коли наші військові опинилися в оточенні російських військ поблизу Іловайська. Не дивлячись на домовленості про вільний вихід українських частин, ворог підступно почав розстрілювати наших військових. Тоді загинуло 366 бійців. Цей день назавжди вписаний в трагічну історію нашої країни. Але водночас він символізує і мужність захисників, які не відступили тоді і продовжують зараз боронити нашу Україну», – зазначила Марина Хонда.

Вона також додала, що на сьогодні 32 тисячі киян пройшли через війну на Сході. 400 захисників, на жаль, загинули. Всього ж війна забрала життя понад 13 тисяч наших співвітчизників.

Марина Хонда також зауважила, що війна триває досі і кожен повинен це розуміти. Вона закликала кожного українця поважати та шанувати воїнів, завдяки яким ми можемо жити у мирному місті.

Марина Хонда також вручила подяки міського голови матерям загиблих воїнів АТО - Наталії Харченко та Тетяні Тороповській.

Нагадаємо, сьогодні, 29 серпня, Віталій Кличко вшанував пам’ять полеглих захисників України та відкрив Меморіал пам’яті загиблим киянам-учасникам АТО/ООС.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]