Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Пасажири на зупинці «Площа Тараса Шевченка», біля якої сталась аварія, не постраждали – «Київпастранс»

23 серпня 2017 року, 9:20

«У Києві автобус влетів у зупинку, людей розкидало по асфальту. Після аварії водій просто поїхав з місця», – матеріал із таким заголовком опублікували в інтернет-виданнях. За інформацією «Київпастрансу», керівництво підприємства було вчасно поінформоване про цей випадок і терміново виїхало на місце події та звернулось до працівників поліції.

«За попередньою інформацією, серед пасажирів, які знаходились на зупинці, ніхто не постраждав. Водій, який спричинив аварійну ситуацію, надав усі свідчення поліції для з’ясування обставин справи. Окрім того, буде проведене службове розслідування, про результати якого проінформуємо згодом», – прокоментував ситуацію, що сталась на зупинці «Площа Тараса Шевченка» з автобусом № 99, директор КП «Київпастранс».

Директор Департаменту транспортної інфраструктури Сергій Симонов заявив, що взяв справу під особистий контроль. За його інформацією, до медичних установ постраждалі не звертались, але якщо такі данні надійдуть, їм буде надана оперативна допомога. Також буде проведена службова перевірка з метою запобігання та недопущення подібних випадків у майбутньому. Зупинка, пошкоджена у зв’язку з наїздом автобусу, буде замінена.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]