Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Перед Великоднем КМДА разом із бізнес-спільнотою закликають киян дотримуватися протиепідемічних заходів під час богослужінь

30 квітня 2021 року, 13:24

Київська міська державна адміністрація разом із представниками бізнес-асоціацій Українська Рада Бізнесу, Торгова Промислова Палата та Європейська Бізнес Асоціація закликають киян дотримуватися карантинних вимог під час відвідувань релігійних установ. Про це йдеться у спільному зверненні до вірян, яке опублікував на своїй сторінці у Facebook перший заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олексій Кулеба.

«За кілька днів на нас чекає найголовніше християнське свято –  Великдень. Традиційно більшість українців цього дня підуть до храмів, братимуть участь у богослужіннях та освяченні великодніх кошиків… Просимо вас, перебуваючи у храмі чи іншій релігійній установі, бути максимально уважними до свого здоров’я, дотримуватись заходів протиепідемічної безпеки. Захищати обличчя масками, зберігати безпечну відстань, уникати скупчень. За можливості вмовити літніх батьків залишитись вдома», – йдеться у зверненні.

Як нагадав Олексій Кулеба, міська влада із розумінням ставиться до почуттів вірян та народних традицій. Саме тому місто зняло суворі карантинні обмеження напередодні великодніх свят, а саме від 1 травня. Проте кожен із нас несе відповідальність за подальше поширення вірусу. Важливо втримати зниження кількості хворих та не допустити подальших спалахів COVID-19 у столиці.

«Світова пандемія стала важким випробуванням для всіх: влади, бізнесу, громадян. Суворі карантинні обмеження були вимушеною мірою, яка мала економічні втрати для підприємців. Тож лише спільно ми зможемо подолати наслідки пандемії та розпочати новий етап розвитку. Бережіть себе та будьте свідомими», – наголошено у зверненні до киян. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]