Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Петицію щодо заборони жебракування з тваринами в усіх громадських місцях

20 вересня 2017 року

Петицію щодо заборони жебракування з тваринами в усіх громадських місцях

Електронна петиція “Заборонити жебракування з тваринами в усіх громадських місцях” набрала необхідну кількість голосів та прийнята до розгляду.

Відтак, вказана петиція набрала 10266 голосів, при мінімально необхідних 10000.

Київський міський голова Віталій Кличко уже доручив постійній комісії Київради з питань екологічної політики, а також профільним заступникам голови КМДА і виконавчому органу Київради (КМДА) розглянути електронну петицію в установленому порядку.

Авторка звернення Яніна Ренк пропонує заборонити використання тварин для жебракування в усіх громадських місцях. “В разі порушення застосовувати адміністративне покарання (високий штраф) і примусове вилучення тварин, які знаходяться в незадовільному стані здоров'я”. За її словами, поліція у таких випадках некомпетентна, тому потрібно вводити повну заборону на жебракування з тваринами.

Із повним текстом петиції можна ознайомитись за посиланням: https://petition.kievcity.gov.ua/petition/?pid=6408

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]