Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Під час весняного двомісячника з благоустрою КО «Київзеленбуд» висадить 20 тисяч зелених насаджень

18 березня 2016 року, 12:26

Під час весняного двомісячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану міста столичні зеленбудівці висадять у Києві близько 20 тисяч зелених насаджень, відремонтують майже 60 дитячих майданчиків та відновлять понад 80 гектарів газонів.

Пріоритетом у роботі спеціалістів зеленого господарства лишається створення комфортного міського зеленого простору. Саме тому продовжиться висадження вічнозелених дерев і кущів, які підкреслюють лінії міського ландшафту, вперше збільшиться висадження дерев, стійких до зростання у мегаполісі.

Крім цього, КО «Київзеленбуд» щосуботи запрошує всіх охочих до висадження та прибирання парків і скверів (локації вказано на сайті об’єднання).

«Наше головне завдання – створити затишний зелений Київ, яким він був завжди. Найближчим часом розпочнемо санітарно-профілактичну обробку каштанів на Хрещатику: видалимо лишайник, обробимо стовбури дерев 3-5% розчином мідного купоросу, замінимо верхній шар ґрунту, який надто ущільнений. Значну увагу приділимо відновленню газонів і створенню нових зелених площ. Для збереження та підтримки зелених насаджень розпочнемо будівництво 6 насосних станцій, проектні роботи яких вже розпочато», – підкреслив генеральний директор КО «Київзеленбуд» Сергій Симонов.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]