Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Під час візиту Президентки Грузії у Києві вшанували пам’ять загиблих у Другій світовій війні (+фото)

23 червня 2021 року, 14:08

Під час офіційного візиту до України Президентки Грузії Саломе Зурабішвілі відбулася урочиста церемонія покладання квітів до могили Невідомого солдата у Парку вічної Слави. Участь у заході взяв заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олександр Харченко та інші високопосадовці.

«Ми раді вітати у столиці з офіційним візитом Президентку Грузії пані Саломе Зурабішвілі. Для мене велика честь супроводжувати делегацію сьогодні. Україна і Грузія – дружні країни, яких об’єднує співробітництво в освітній, культурно-гуманітарній та туристичній сферах. І столиця завжди відкрита до співпраці та обміну досвідом», – зазначив Олександр Харченко.

Нагадаємо, що у день святкування Дня незалежності Грузії будівлю Київської міської державної адміністрації було підсвічено кольорами Державного прапора Грузії.

Урочиста церемонія покладання квітів до могили Невідомого солдата під час офіційного візиту до України Президентки Грузії Саломе Зурабішвілі

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]